Sale! Festoni natën e Krishtlindjeve në Bogë, Rugovë
Festoni natën e Krishtlindjeve në Bogë, Rugovë
Data: 25-26 Dhjetor 2017
• Nisja nga Vlora (Ora: 05:30) • Nisja nga Tirana (Ora: 07:45) • Ndalesa e pare per kafe te Joti • Ndalesa e Dyte ne Kukes • Dreka ne Peje (vizite ne qytet) • Pasditja akomodim ne vilat
not rated 100.00  98.00  Add to cart
Vlora Tour 7 Days 6 Nights
Vlora Tour 7 Days 6 Nights

DET, DIELL DHE PLAZH

  Arsyeja kryesore përse Vlora tërheq turistë, është padyshim për shkak të plazheve të saj. Mund të bëni plazh brenda qytetit të Vlorës, për të patur më afër edhe hotelet, baret, restorantet dhe gjallërinë e qytetit, ose mund të lëvizni me makinë pak më tutje, në Kala, Plepat, Karaburun, Radhimë, Orikum, Dhërmi, Jale etj

not rated 350.00  Add to cart
Weekend at Valbona Valley National Park
Weekend at Valbona Valley National Park
The Valbonë Valley National Park (Albanian: Parku Kombëtar Lugina e Valbonës) is a national park inside the Albanian Alps in northern Albania. The park covers a total area of 80 km2 (31 sq mi), encompassing Valbona River and its surrounding areas with mountainous terrain, alpine landscapesglacial springs, deep depressions, various rock formationswaterfalls and the Valbona Valley with its dense coniferous and deciduous forest.[2] It is characterized by its very remote areas which have a large preserved ecosystemall of which is primarily untouched with pristine quality. This vast pristine ecosystem is the centrepiece of what has been referred to as the Albanian Miracle of the Alps.
not rated 120.00  Add to cart