Permbytje edhe ne Erseke, ferma Sotira ne rrezik

posted in: Albania, News | 0

Përmbytjet e shumta në të gjithë vendin kanë përfshirë edhe zonën e Kolonjës në Korçë. Shirat e vrullshëm, kanë shkaktuar dëme të mëdha edhe në fermën më të frekuentuar në atë zonë, Ferma Sotira.
Siç shikoni edhe ne foto, situata është shumë e rëndë dhe ajo po vazhdon të përkeqësohet. Uji po përshkon gjithë hapësirën, duke rrezikuar edhe kafshët, si edhe vaskat e peshqve që gjenden në Fermën Sotira.

 Follow exploringalbania:

-Born in Vlore, Albania 3.12.1985 -Tour Operator and Tourism specialist at Municipality of Vlora -Tourist Guide (Licenced frome Ministry of tourism) -Study Bussines Administration and MA: Entrepreneurship in tourism