Bushi Resort & SPA në Çarshinë Vjetër të Shkupit

posted in: Destinacione, Lajme, Shkupi | 0

I vendosur në Çarshinë së Vjetër në Shkup, 600 metra larg nga Ura e Gurit, Bushi Resort & SPA krenohet me një tarracë dhe pamje të kopshtit. Hoteli ka një qendër spa dhe vaskë të nxehtë, dhe të ftuarit mund të gëzojnë një drekë të këndshme ose një darkë romantike në restorant ose thjesht një pije me shokë në bar.

Recepcioni është në disponimin tuaj  24 orë në ditë.

Dhomat kanë TV kabllor dhe WIFI.

Rezervo

 

Disponojmë një sallë pritjeje të përbashkët, dyqan dhuratash dhe dyqane në pronë.

Kalaja e Shkupit është 300 metra larg nga Bushi Resort & SPA, ndërsa Sheshi Maqedonia është 800 metra larg. Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit Aleksandri i Madh, 16 km nga hoteli.