Pse Swiss Diamond Hotel Prishtina?

Swiss Diamond Hotel Prishtina Hoteli i Ri luksoz në Prishtinë me 5 yje ,mirëpret mysafirët, në zemër të qytetit në rrethin e aktiviteteve financiare dhe arteve aplikative. Hoteli është i vendosur përballë Qeverisë... READ MORE

The Plaza Tirana

5-star hotel This is a Preferred property. They provide excellent service, a great value and have brilliant reviews from Booking.com guests. They pay Booking.com a bit more to be in this programme.” style=”font-family: booking-iconset;... READ MORE